Gyere, és színesítsd meg a nyarat! Festékkel maszatolunk, ujjal, ecsettel, dugóval festünk, zöldségekkel nyomdázunk, szivaccsal pacsmagolunk és gyönyörű, egyedi kreatív alkotásokat készítünk. Fantáziánk szárnyra kap, és kísérletezünk a színekkel, ragasztunk és vágunk, megtapasztaljuk az anyagok egymással kapcsolatos viszonyát, különböző technikákkal mutatjuk ezt be a gyerekeknek, és sok mozgással színesítjük napjainkat. Egy héten keresztül többféle alkotói technikával ismertetjük meg a gyerekeket, korosztálynak megfelelően.

A 2017. évi táborok tematikái:

2-4 éveseknek: Tarts velünk a színek, formák varázslatos világába. Megfigyeljük közben gyerekszemmel a körülöttünk lévő növény- és állatvilágot. Érzékszerveinkkel és a hétköznapi élet eszközeivel tapasztalatokat gyűjtünk (szagolunk, tapintunk, fülelünk, kanalazunk, öntögetünk, csipegetünk). Sokat mozgunk, dalokat tanulunk, számolgatunk, rajzolgatunk, kísérletezünk… játszva ismerkedünk a betűkkel, számokkal, és közben csak szórakozunk…

5-8 éveseknek: Ha szívből szeretsz mázolni-csurgatni-fröcskölni-kenni, vágni-tépni-ragasztani, színezni-dörzsölni, gyúrni-lapítani, akkor itt a helyed! Képzőművészeti technikák és stílusok között kalandozunk a képzeletben. A 4 őselemből (föld-víz-tűz-levegő) kiindulva barangolunk a természet világában, távoli tájakon, egzotikus élőlények között. Különböző korokban élt művészek alkotásaival ismerkedünk meg, megfigyelve és alkalmazva módszereiket, technikáikat, belehelyezkedve egyéni látásmódjukba. Közös és egyéni alkotásokat hozunk létre akvarell, tempera, kollázs, frottázs, grafikai és vegyes technikák alkalmazásával. A jövőbe tekintve beszélünk a természeti környezet védelmének fontosságáról is. Tér- és időutazásban lesz részünk, melynek minden nap egy őselemet állítunk a középpontjába, hogy az utolsó napon - összegezve addigi ismereteinket - látványos kiállítás keretében mutathassuk be a hét során készült alkotásokat. Táborvezető: Bene Juli rajztanár.

Ára: 33 000 Ft/hét

Helyszín:  Óbuda

Ha tetszik a tábor, akkor jelentkezni a jelentkezési adatlap kitöltésével lehet.

naptar_sarga.png
 
2017
 
Óbuda
 
július 3-7.
(2-4 éves)
 
július 17-21.
(5-8 éves)

Képgaléria

Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció, az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után.