Öröm Műhely

Előadások Bilimbo Naphegyen

A Bilimbo Öröm Műhelyek olyan nőies, felszabadult előadások, ahol Virág segítségével útmutatásokat, gyakorlatokat kaphatsz egy teljesebb, mélyebb, rólad szólóbb női élethez. Témáink között van az anyaság spiritualitása, a harmonikus táplálkozás, a női önfelismerés.

Öröm Műhely a tavaszi megújulásért

2015. április 1. szerda 18:00-20:00

Ennek a beszélgetésnek a tavasz a témája: a megújulni tudás, az átalakítás és az újrakezdés képessége. Olyan minőségekről lesz szó, mint a zöld szín energetikai és tudati üzenete, a tavasz szellemi szimbolikája, és a tisztulás testi-lelki módszerei. Virág átad egy igazi tavaszi meditációs gyakorlatot, amit bármikor használhatunk a lustaság, levertség és magány ellenszereként.

Megkóstolhatsz néhány tisztító erejű finomságot is, és elkészítünk közösen egy Kezdet-mandalát, virágokból, gallyakból és színes homokból, hogy aztán végül elsöpörjük. Igazi kezdet lesz, a javából!

Várunk szeretettel!

A műhely díja: 2000 Ft/fő

Jelentkezés: a Városi Jógi honlapján

Előadó: Virág, a Városi Jógi tanítója, a Női Bölcsesség átadás megalkotója

Bővebben Virágról és tanításairól itt olvashatsz.
 

Ételek és érzelmek: a táplálkozás hatása  belső életünkre

2014. október 7. kedd 17:30-19:30

Az októberi Öröm Műhely a táplálkozásról szól. Olyan új megközelítésben beszélgetünk erről a mindenkit érintő témáról, amely megváltoztathatja az eddigi ízlésünket. Kiderül majd, hogy az alapanyagok milyen hatással vannak érzelmi, lelki életünkre, és hogy még a gondolatainkat is befolyásolják az elfogyasztott finomságok. Fény derül arra is, hogy a nyugati, egészségesnek mondott ételek zöme aggasztóan izgató hatású, és hogy az elfeledett ősi gabonafajták milyen fontosak volnának a természettől elszakadt nyugati embernek. Végigvesszük az élet fő területeit, és hozzájuk rendeljük a megfelelő konyhai technikákat, alapanyagokat és recepteket.

Virág minden érdeklődőt nagy szeretettel vár a Bilimbo Házában, Naphegyen.

Meleg teával és örömmel várunk! Tarts velünk egy örömteli beszélgetésen, ahol minden a szíved felé mutat.

A műhely díja: 2000 Ft/fő

Jelentkezés: a Városi Jógi honlapján

Előadó: Virág, a Városi Jógi tanítója, a Női Bölcsesség átadás megalkotója

Bővebben Virágról és tanításairól itt olvashatsz.
 

Az anyaság misztériuma 

2014. június 3. kedd 17:30-19:30

A következő hónap Öröm Műhely témája: Az anyaság misztériuma.

Édesanyának lenni az élet egyik legszebb ajándéka. Gyökeres változás, amely fenekestül megváltoztathatja a létezésről alkotott elképzeléseidet. Az anyaság nem csupán testi és lelki, de szellemi szempontból is átütő erejű átalakulást hoz. Megnyitja a szívedet, elmélyíti a tudatosságodat, és felébreszti benned az intuitív bölcsességet. Ha hagyod.

Ez az Öröm műhely nem csupán édesanyáknak szól! Ha szeretnéd megérteni anyukáddal való tudati kapcsolatodat, ha egyszer még szeretnél gyermeket, vagy ha nőként meg akarod érteni a többi nő tudati változásait, gyere el mindenképpen!

Az előadás ingyenes.

Jelentkezés: bilimbo@bilimbo.com

Előadó: Virág, a Városi Jógi tanítója, a Női Bölcsesség átadás megalkotója

Bővebben Virágról és tanításairól itt olvashatsz.

Videók

(A lejátszási listából a videó bal felső sarkában látható ikonra kattintva válogathatsz.)


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum