Szakács- és Konyhatündér tábor

Mesekedvelő szakácsoknak és konyhatündéreknek

Bilimbo Naphegyen, 3-5 és 5-8 éveseknek

"De hát enni mindenki szeret..." (Has Pók)

Ezen a héten sok recepttel ismerkedünk meg. Minden nap mesélünk egyet, és főzünk vagy sütünk is. Megismerkedünk Berg Judit Meseleves című könyvéből Pirossal és Barnával, akik csak piros és csak barna ételeket ettek, majd elkísérjük Terkát a piacra, ahol együtt vesszük meg a salátához a zöldségeket. Találkozunk a héten Rufusz Rafaellel és Bögre úrral, mert enni jó!!!

2022. augusztus 1-5.

Napirend és étkezés

Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre vagy a tematikánk szerint más szabadtéri helyszínre (Tabán, Czakó Utcai Sportpálya, tematikus játszóterek).
Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek.
Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek.
A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink széles kínálatával.
Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra. 

Ráhangoló videók

   

   

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum