Játékos angol tábor

Bilimbo Naphegyen, 4-8 éveseknek

Játékos mese- és drámatábor angol nyelven, ahol a gyerekekkel a színeket, a számokat és az irányokat tanuljuk. Nagyon várunk benneteket, ha szeretitek a meséket és a mondókákat. Készítünk együtt kis Montessori füzetet, és még egy meglepetés programra is számíthattok.

Playful English Summer Camp

Bilimbo Naphegy, ages: 4-8 years

It’s a playful English day-care camp with tales, dramatic plays and rhymes. Campers learn the numbers, colors and directions. Let’s have some fun together if you like tales and rhymes. We’ll create a Montessori book together and also have a surprise for you!

2021. július 26-30.

Napirend és étkezés

Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre vagy a tematikánk szerint más szabadtéri helyszínre (Tabán, Czakó Utcai Sportpálya, tematikus játszóterek).
Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek.
Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek.
A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink széles kínálatával.
Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra. 

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum