Királylány-lovagi torna drámatábor

Bilimbo Naphegyen, 3-5 és 5-8 éveseknek

Idén is eljöhetsz egyik legkedveltebb táborunkba, amit most új köntösbe bújtattunk. Ha szereted a királyokról, királylányokról szóló történeteket, és szívesen eleveníted fel a régi legendákat, meséket, itt a helyed! A kisebb (3-5 éves korosztály) és a már iskolába készülő vagy kisiskolás (5-8 évesek) gyerekeknek egyaránt ajánljuk a drámajátékokban és szabadtéri kihívásokban gazdag tábori hetet, ahonnan nem hiányozhat a lovagi torna, a budai vár meglátogatása, a sok-sok kézműveskedés és a bábkészítés sem!

2021. július 5-9.

Napirend és étkezés

Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre vagy a tematikánk szerint más szabadtéri helyszínre (Tabán, Czakó Utcai Sportpálya, tematikus játszóterek). Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek. Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek. A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink széles kínálatával. Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra. 

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum