Kis balkonkertész tábor

Bilimbo Naphegyen, 3-5 és 5-8 éveseknek

Izgalmakkal várjuk idei kis balkonkertész táborunk, ahol minden nap tanulunk valami újat és érdekeset a növényekről, a kertészszerszámokról, sőt ha jól figyeltek, egy kis növényhatározó-füzetecskét is vihettek haza a hét végén, teli csupa hasznos dologgal és tanáccsal. A hét során sok-sok időt töltünk a szabadban, meglátogatunk egy budapesti kertészetet, és az erkély most csak a miénk! Ráadásul még közös ültetésre is vállalkozunk, és a hét egyik napján ünnepélyes keretek közt együtt elültetünk egy illatos levendulabokrot a Tabánban.

2021. július 12-16.

Napirend és étkezés

Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre vagy a tematikánk szerint más szabadtéri helyszínre (Tabán, Czakó Utcai Sportpálya, tematikus játszóterek).
Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek.
Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek.
A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink széles kínálatával.
Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra. 

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum