Kis Tudós kísérletezős tábor

Bilimbo Naphegyen, 3-5 és 5-8 éveseknek

Ezen a héten nagyon sok szeretettel várjuk a kis tudós palántákat Bilimbo Naphegy titkos laboratóriumába. Nagyon sok mesével és izgalmas kísérlettel készülünk: lesznek színes vízi vizsgálódások, és azt is kipróbáljuk, hogy milyen volt a Nagy Bumm. Készítünk együtt színpompás kaleidoszkópot, különleges lávalámpát, sőt még gumilabdát is tojásból! Péntekre mindenkinek lesz kis titkosírás füzete, a kísérletekben résztvevő kis tudósok pedig kitüntetéseket kapnak. Már nagyon várunk titeket!

2021. július 19-23.

Napirend és étkezés

Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre vagy a tematikánk szerint más szabadtéri helyszínre (Tabán, Czakó Utcai Sportpálya, tematikus játszóterek).
Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek.
Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek.
A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink széles kínálatával.
Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra. 

Ráhangoló videók

   

   


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum