Pliccs-Placcs kreatív tábor

Bilimbo Naphegyen, 4-8 éveseknek

Igazi művészlélek vagy? Akkor ez a Te táborod! Egy héten át festünk, pöttyözünk, maszatolunk, ujjal, ecsettel, dugóval, kézzel, lábbal, nyomkodunk szivaccsal, különleges technikákkal kísérletezünk...

A 2019. nyári tábor témája: Az égbolt fényei
A kézműves nyári tábor keretében természeti jelenségekről, a Földünkről mint bolygóról, a Napról mint a milliárdnyi csillagból egy égitestről és még számtalan „égi csodáról” beszélgetünk, képeket nézegetünk, és mindezt megpróbáljuk különféle eszközökkel festménnyé, sík- és térplasztikává varázsolni.
Eközben elsajátítunk színkeverési, merítési technikákat és megismerkedünk a montázs, a kollázs, a mozaik és az installáció fogalmával.
A részletes tematika itt olvasható.

2019. július 22-28.

Ára: 39 900 Ft/hét

Napirendünk és ellátás: 
Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre. Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek. Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek.
A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink széles kínálatával.
Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra. 

Videók

   

   

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum