Pörgő-Forgó tánctábor

Bilimbo Naphegyen, 4-8 éveseknek

A héten megismerkedünk a moderntánc, kortárstánc technikai alapjaival.
Olyan mozdulatsorokat, alapelemeket tanulunk, melyekből a hét végére összeáll egy rövid koreográfia. Ezt a táncot közösen fogjuk megalkotni, a gyerekek saját elképzeléseiket, mozdulataikat is felhasználva.
Nagy hangsúlyt fektetünk majd az improvizációra. A mozgásos improvizációs gyakorlatok során bizonyos szabályokat, instrukciókat követve élhetik át a gyerekek az önkifejezést, érzelmek kifejezését. Napról napra egyre bonyolultabb, izgalmasabb táncos gyakorlatokkal ismerkedünk meg.
Egyre nagyobb szerepe lesz a hét vége felé a társakkal együtt történő közös mozgásnak. Ezek a gyakorlatok a társas élmény, közös öröm mellett fejlesztik a gyerekek szociális kapcsolatait, nyitottságukat egymás felé.
Öltözet: kényelmes, mocorgásra alkalmas ruhadarabok!​​​​​​

Péntek délután szeretettel várjuk a családtagokat egy kis bemutatóra!

2019. augusztus 5-9.

Ára: 39 900 Ft/hét

Napirendünk és ellátás: 
Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre. Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek. Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek.
A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink széles kínálatával.
Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra. 


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum