Pörgő-Forgó tánctábor

Bilimbo Naphegyen, 4-8 éveseknek

A héten ízelítőt kapnak a gyerekek többféle táncműfajból, főleg a modern- és kortárstánc elemeiből és örömeiből! Minden nap újabb táncmozdulatokkal, gyakorlatokkal ismerkedünk majd meg. Közösen alkotunk mini-koreográfiákat is, amik attól lesznek különlegesek, hogy a csapat mozdulatai és érzelmei fogják alkotni. A tábor során az lesz a legfontosabb, hogy a gyerekek megtalálják az örömöt a mozgásban, a táncban és a közös alkotásban. Önkifejezést és együttműködést tanulunk majd a tánc varázsának segítségével!

Öltözet: kényelmes, mocorgásra alkalmas ruhadarabok!

Írjátok fel egy papírra a kedvenc zenéteket, hogy arra is minél többet tudjunk majd táncolni!​​​​​​

2021. július 5-9.

Napirend és étkezés

Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre vagy a tematikánk szerint más szabadtéri helyszínre (Tabán, Czakó Utcai Sportpálya, tematikus játszóterek).
Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek.
Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek.
A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink széles kínálatával.
Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra. 

Ráhangoló videók

   

   

   


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum