Örökmozgó sporttábor

Bilimbo Naphegyen, 3-5 éveseknek

Mozogni nagyon jó! Mi nagyon szeretünk. Ezen a héten örökmozgó kisfiúkat és ugrálni, táncolni szerető kislányokat várunk. Minden nap más sportággal ismerkedünk meg. Lesz atlétikai foglalkozás a Czakó utcai sportpályán, úszás a MOM sport uszodában (választható), lesz egy jógás és táncos napunk, amit a kisfiúk is nagyon élvezni fognak, és pénteken zárásként bilimbós miniolimpiát tartunk a Tabánban. A sok mozgás mellett lesznek fejlesztő Montessori minifoglalkozások is, hogy az agyunkat is tornáztassuk. Tartsatok velünk!

Öltözet: kényelmes, mocorgásra, sportolásra alkalmas ruhadarabok, több váltóruha!​​​​​​

2021. július 5-9.

Napirend és étkezés

Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre vagy a tematikánk szerint más szabadtéri helyszínre (Tabán, Czakó Utcai Sportpálya, tematikus játszóterek).
Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek.
Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek.
A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink széles kínálatával.
Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra. 

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum